Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Xannekuppens

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Xanne via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 09-10-2014 Home sweet home (4)
  • 05-10-2014 Pfoe even ... (3)
  • 28-09-2014 Wauw wauw wauw! ... (5)
  • 24-09-2014 New Home?!?! (4)
  • 16-09-2014 Pfff wat een week! (7)

Statistieken

Dit dagboek is 5022 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Pfoe even vergeten dat ik een wit ben!

Toon op kaart

5 oktober 2014 | Door: Xanne Kuppens

Aantal keer bekeken 217   Aantal reacties 3   Kisumu, Kenia
a A

Pfoe even vergeten dat ik een wit ben!

Kisumu; 1 week te gaan, 4 weken voorbij. Toch gaat de tijd ineens best snel, ik zit al bijna op de helft... Wat een tegenslagen heb ik gehad maar ook een heleboel mooie dingen.

Afgelopen week was niet echt een bijzondere week. Het ging lekker op stage en heb weer veel nieuwe dingen gezien. Ik heb meegekeken met de poli voor huidproblemen en soa's. Het was heel interessant maar ik zal jullie de details besparen... Hahaha! Woensdag was Hankees ook aangekomen en heeft donderdag lekker hutspot gemaakt!! (lekkaaaa)

Vrijdag zijn we bij Tessa op haar twee stage plekken geweest. Wat een indrukken allemaal maar echt leuk om al die kindjes zo blij te zien als je er bent.

Gisteren hebben we niet echt veel gedaan. Lekker aan het zwembad gehangen, boodschappen gedaan en nog wat souvenirs geshopt. 'S avonds zijn we met zijn allen gaan eten bij de Greengarden waar de ober inmiddels weet dat we allemaal chapati bij het eten willen (chapati is een soort van pannenkoek maar dan heel anders hahaha echt kei lekker!) Toen Hankees er nog niet was konden we net met z'n 5en in een tuktuk, alleen toen gister Mike (de tuktuk chauffeur) zijn mattie bij zich had en we hadden Hankees bij ons paste dat niet meer. De andere tuktuk kwam maar niet dusja wat doe je dan?! Dan ga je gewoon lekker in de achterbak zitten.

Na het eten zijn we nog uit geweest. Je hebt hier eigenlijk twee leuke plekken om uit te gaan; de Signature dat zit op de 6e verdieping van een gebouw midden in Kisumu en Club Samba een club waar het of leeg is of helemaal vol. We gingen naar de Signature. Toen we daar aankwamen waren er wel wat mensen maar druk is anders dus gingen we toch maar een kijkje nemen bij Club Samba. Er stond echt een mega lange rij maar de bewaking zag ons aankomen en we werden mooi langs de rij naar binnen gepropt. Ja, letterlijk gepropt want het was echt mega druk. Iedereen stond te dansen, het stonk naar zweet en we werden echt heel erg aangekeken. Als je hier al een tijdje bent vergeet je gewoon dat je blank bent, maar gisteren was dat wel even anders. Je werd op plekken aangeraakt waarvan je dacht als je niet uitkijkt geef ik je een stoot voor je kop! Echt verschrikkelijk!!! Het was ook zo warm dat ik er misselijk van werd. Gewoon ineens al die aandacht van mannen die je vanalles willen laten zien waar je helemaal niet op zit te wachten, de warmte en de stank! Blehhh!!! We waren snel naar buiten gegaan en terug naar de Signature gelopen. Daar was inmiddels al meer te doen en hebben we het nog kei leuk gehad!

Het was dus opzich een rustig weekje met niet zo veel bijzondere dingen, maarja ik vond het toch leuk om even iets te posten...

Dikke kus vanuit Kisumu (ik denk de laatste keer want volgende week zondag gaan we lekker op safari!!!)

XXXX Xanne

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (3)

6 oktober 2014 09:00 | Door: papa, mama en Milan

Hee lieverd,

je maakt heel wat mee daar, zeg! Ik vind het superfijn om te lezen, horen en zien dat het goed met je gaat en dat de echte Xanne er weer is! Ookal heb je best nog wat lastige momenten, je doet het toch maar! Ga zo door; nog 1 weekje Kisumu en dan via prachtig natuurschoon door naar Rengala. Ben benieuwd hoe het daar is.
Ik hoop dat er duidelijkheid komt deze week over je super-project!
Dikke kus van ons,
papa, mama en Milan xxx

6 oktober 2014 16:14 | Door: Meggy

Hi Xanne,
Juist die alledaagse dingen, nèt ff anders als bij ons, zijn toch echt wel leuk om te lezen.
Fijn dat je je draai intussen gevonden hebt en zelfs af en toe al vergeet dat je een witte bent?
De eerste helft zit er na deze week in Kisuma al weer op. Ja, de tijd vliegt!
En dan op naar de volgende uitdaging.

6 oktober 2014 21:39 | Door: Roeli Comanne

Hi Xanne, welleke volgende uitdaging? Vandaag was je oma hier en we hebben het - natuurlijk - over je gehad maar niet dat je nog iets anders gaat doen ook. Hoe dan ook... veel plezier. Goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Groetjes, Roeli